Om oss

Vi är ett väletablerat VVS-företag i Borås som utför alla vanligt förekommande tjänster inom rörläggning, VVS, värmesystem och fastighetsservice. Borås VVS och fastighetsservice AB hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Borås, Göteborg och hela Sjuhäradstrakten med omnejd.

Tydligt och Väl Genomfört

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation. Vi utför entreprenad som om det skulle vara gjort till oss själva och arbetet lämnas efter fackmannamässigt utförande. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Goda referenser finns.

Vanliga Tjänster vi utför är:

  • Rör- & VVS-installationer
  • Värmepumpar
  • Rörläggning
  • Rörmokeri-service
  • Fastighetsservice

Allt inom Fastighetsservice i Borås

Borås VVS och fastighetsservice AB ger givetvis garantier VVS-tjänster. Företaget har ID06, Heta arbeten samt certifikat för Säker Grund. Vi innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa Fastighets- & VVS-projekt!

Gräv entreprenad markarbeteRenovering Badrum ROTDränering grunder husgrunder